Destinacionet Tona

Me poshte do te gjeni listen e plote te destinacioneve tona ku mund te udhetoni nga Shqiperia. Te gjitha qytetet dhe  shtetet e meposhtme jane aktive dhe operatoret ofrojne linja dhe cmime te ndryshme per keto destinacione.

Our Partners

Alb - Trans sh.p.k Skenderbeu shpk ARDITI TOURS Arjani shpk AlbaTrans KOMATAS TOURS Express Tours Artani Travel Kei Reisen MABA Viaggi Meti Comerc Albmania Group Osumi Travel Rex Tours Travel Agency shpk Tirana Metropol

Hotel Booking

Booking.com

Get the latest news from OBT

Subscribe to our newsletter for travel tips and tools to help you travel smarter and discover the world.