Nela Travel & Tours
Agjenci Transporti Nderkombetar Udhetaresh me linja nga Shqiperia ne Maqedonine e Veriut dhe Bullgari
Personi Kontaktit Gezim Nela
Tel 1 +355683974200
Tel 2 +355682098112
Adresa Farke e madhe, Rr. 1045 Farke e Madhe

Operatore Speciale

Linjat e Ofruara

Ditet e Udhetimit
Cdo dite
Oher
Nisja: 17:00
Tirana
Mberritja: 20:00
Ditet e Udhetimit
Cdo Te Hene, Te Enjte
Sofie
Nisja: 16:00
Tirana
Mberritja: 00:40
Ditet e Udhetimit
Cdo Te Premte
Sofie
Nisja: 16:00
Tirana
Mberritja: 00:40
Ditet e Udhetimit
Cdo dite
Tirana
Nisja: 08:00
Oher
Mberritja: 11:00
Tirane - Sofie (Linja 1)
Qafe Thane
Macedonia
Ditet e Udhetimit
Cdo Te Merkure, Te Djele
Tirana
Nisja: 12:00
Sofie
Mberritja: 23:00
Ditet e Udhetimit
Cdo Te Enjte
Tirana
Nisja: 12:00
Sofie
Mberritja: 23:00

Operatoret Aktiv ne Sistem

Albani Tours Skenderbeu shpk Arbeni Tours ARDITI TOURS Magus Group Albania Artani Travel Ido Tours doel Pistoia Viaggi Kabashi Tours Kei Reisen M&B Travel Meti Comerc Nela Travel & Tours

Rezervo Hotel Tani

Booking.com

Te Rejat e Fundit nga Sistemi

Abonohuni ne sistemin tone te njoftimeve qe te informoheni ne kohe reale per gjithe te rejat tona.