Kabashi Tours
NTP KABASHI TOURS eshte nje kompani private me seli ne Prizren e themeluar nga Fadil Kabashi me 22.02.2002 Ka nje tradite 20 vjecare qe mirret me transportin e udhetareve ne linjat nderkombetare perkatesisht KOSOVE - SHQIPERI. Operon ne linjen e rregullt Prishtine - Prizren - Tirane dhe anasjelltas, cdo dite nga rruga e vjeter.
Personi Kontaktit Fadil Kabashi
Tel 1 +355682160761
Tel 2 +38349858018
Adresa Korishe

Operatore Speciale

Linjat e Ofruara

Ditet e Udhetimit
Cdo dite
Prishtine
Nisja: 06:00
Tirana
Mberritja: 10:00
Ditet e Udhetimit
Cdo dite
Tirana
Nisja: 17:00
Prishtine
Mberritja: 21:00

Operatoret Aktiv ne Sistem

Albani Tours Skenderbeu shpk Arbeni Tours Artani Travel Ido Tours doel Pistoia Viaggi Kabashi Tours Kei Reisen M&B Travel Meti Comerc Nela Travel & Tours

Rezervo Hotel Tani

Booking.com

Te Rejat e Fundit nga Sistemi

Abonohuni ne sistemin tone te njoftimeve qe te informoheni ne kohe reale per gjithe te rejat tona.