Skenderbeu shpk
Not Signed
Personi Kontaktit Erion Stefo
Tel 1 +355692025013
Adresa Terminali Lindor i Autobusave Interurban dhe Nderkombetar, TEG

Operatore Speciale

Linjat e Ofruara

Ditet e Udhetimit
Cdo dite
Athine
Nisja: 10:00
Tirana
Mberritja: 22:30
Ditet e Udhetimit
Cdo dite
Athine
Nisja: 18:00
Tirana
Mberritja: 06:00
Ditet e Udhetimit
Cdo dite
Selanik
Nisja: 08:30
Tirana
Mberritja: 16:30
Ditet e Udhetimit
Cdo dite
Selanik
Nisja: 20:00
Shkoder
Mberritja: 06:00
Ditet e Udhetimit
Cdo dite
Shkoder
Nisja: 02:30
Pire
Mberritja: 20:30
Ditet e Udhetimit
Cdo dite
Shkoder
Nisja: 02:30
Katerini
Mberritja: 16:00
Ditet e Udhetimit
Cdo dite
Shkoder
Nisja: 02:30
Selanik
Mberritja: 16:00
Ditet e Udhetimit
Cdo dite
Tirana
Nisja: 08:30
Selanik
Mberritja: 19:00
Ditet e Udhetimit
Cdo dite
Tirana
Nisja: 10:30
Pire
Mberritja: 1:30
Ditet e Udhetimit
Cdo Te Hene, Te Enjte, Te Djele
Tirana
Nisja: 10:30
Stamboll
Mberritja: 05:30
Ditet e Udhetimit
Cdo Te Hene, Te Marte, Te Merkure, Te Enjte, Te Shtune, Te Djele
Tirana
Nisja: 10:30
Stamboll
Mberritja: 05:30
Ditet e Udhetimit
Cdo Te Premte
Elbasan
Nisja: 12:40
Stamboll
Mberritja:

Operatoret Aktiv ne Sistem

Albani Tours Skenderbeu shpk Arbeni Tours ARDITI TOURS Magus Group Albania Artani Travel Ido Tours doel Pistoia Viaggi Kabashi Tours Kei Reisen M&B Travel Meti Comerc Nela Travel & Tours

Rezervo Hotel Tani

Booking.com

Te Rejat e Fundit nga Sistemi

Abonohuni ne sistemin tone te njoftimeve qe te informoheni ne kohe reale per gjithe te rejat tona.