Regjistrohu si Agjent Shitjesh

Nese jeni agjensi turistike, udhetimesh apo shitjesh bileta autobusi, ne ju ofrojme mundesi bashkepunimi me te gjithe operatoret te cilet gjenden ne sistem, duk u bere edhe ju pjese e sistemit tone global te shitjes se biletave nderkombetare te autobusit. Per te nisur bashkepunimin, ju duhet te plotesoni fushat e formularit te meposhtem. Ne do te verifikojme aplikimin tuaj dhe nese cdo gje eshte ne rregull, do t'ju aprovojme llogarine dhe ju do te merrni nje email i cili do tju njoftoje per aprovimin dhe do tju udhezoje me tej per funksionet e sistemit. Nese do te kemi pyetje, do t'ju kontaktojme me email ose telefon ndaj, ju lutemi, siguroheni qe keni vendosur te dhena te sakta gjate plotesimit te formularit.

Duke u bere pjese e sistemit tone, ju mund te shisni bileta autobusi ne kohe reale dhe mund ti ofroni klienteve tuaj te gjitha alternativat e mundshme per te pasur nje udhetim sipas nevojave te tyre. Regjistrimi dhe perdorimi i sistemit tone te shitjes se biletave nderkombetare te autobusit eshte FALAS dhe eshte i aksesueshem nga cdo dispozitiv elektronik i lidhur me internet. Nuk ka nevoje per instalime komplekse apo pajisje te vecanta.

Emri Agjensise *
NIPT *
Emri *
Mbiemri *
Adresa *
Qyteti *
Cel *
Tel
Email *
Fjalekalimi *
Rivendos Fjalekalimin *
Website
Logo
Informacione te tjera per Agjensine
Nr Licenses *

Operatoret Aktiv ne Sistem

Albani Tours Skenderbeu shpk Arbeni Tours ARDITI TOURS Magus Group Albania Artani Travel Ido Tours doel Pistoia Viaggi Kabashi Tours Kei Reisen M&B Travel Meti Comerc Nela Travel & Tours

Rezervo Hotel Tani

Booking.com

Te Rejat e Fundit nga Sistemi

Abonohuni ne sistemin tone te njoftimeve qe te informoheni ne kohe reale per gjithe te rejat tona.