Available operators

Not Signed

Not Signed

Not Signed

Not Signed

Pa Firmosur

Not Signed

Agjenci Transporti Nderkombetar Udhetaresh me linja nga Shqiperia ne Maqedonine e Veriut dhe Bullgari

NTP KABASHI TOURS eshte nje kompani private me seli ne Prizren e themeluar nga Fadil Kabashi me 22.02.2002 Ka nje tradite 20 vjecare qe mirret me transport...

Special operators

Our Partners

Albani Tours Skenderbeu shpk Arbeni Tours ARDITI TOURS autrobus.al shpk Artani Travel Ido Tours doel Pistoia Viaggi Kabashi Tours Kei Reisen M&B Travel Meti Comerc Nela Travel & Tours

Hotel Booking

Booking.com

Get the latest news from OBT

Subscribe to our newsletter for travel tips and tools to help you travel smarter and cheaper from and to Albania