Kabashi Tours
NTP KABASHI TOURS eshte nje kompani private me seli ne Prizren e themeluar nga Fadil Kabashi me 22.02.2002 Ka nje tradite 20 vjecare qe mirret me transportin e udhetareve ne linjat nderkombetare perkatesisht KOSOVE - SHQIPERI. Operon ne linjen e rregullt Prishtine - Prizren - Tirane dhe anasjelltas, cdo dite nga rruga e vjeter.
Contact person Fadil Kabashi
Mobile 1 +355682160761
Mobile 2 +38349858018
Address Korishe

Special operators

Available Routes

Operating Days
Every day of the week
Pristina
Departure: 06:00
Tirana
Arrival: 10:00
Operating Days
Every day of the week
Tirana
Departure: 17:00
Pristina
Arrival: 21:00

Our Partners

Albani Tours Skenderbeu shpk Arbeni Tours ARDITI TOURS autrobus.al shpk Artani Travel Ido Tours doel Pistoia Viaggi Kabashi Tours Kei Reisen M&B Travel Meti Comerc

Hotel Booking

Booking.com

Get the latest news from OBT

Subscribe to our newsletter for travel tips and tools to help you travel smarter and cheaper from and to Albania