Register as Travel Agent

Nese jeni agjensi turistike, udhetimesh apo shitjesh bileta autobusi, ne ju ofrojme mundesi bashkepunimi me te gjithe operatoret te cilet gjenden ne sistem, duk u bere edhe ju pjese e sistemit tone global te shitjes se biletave nderkombetare te autobusit. Per te nisur bashkepunimin, ju duhet te plotesoni te gjitha fushat e formularit te meposhtem, dhe me pas do te kontaktoheni nga stafi yne per procedurat e metejshme. Duke u bere pjese e sistemit tone, ju mund te shisni bileta autobusi ne kohe reale dhe mund ti ofroni klienteve tuaj te gjitha alternativat e mundshme per te pasur nje udhetim sipas nevojave te tyre. Regjistrimi dhe perdorimi i sistemit tone te shitjes se biletave nderkombetare te autobusit eshte FALAS dhe eshte i aksesueshem nga cdo dispozitiv elektronik i lidhur me internet. Nuk ka nevoje per instalime komplekse apo pajisje te vecanta.

Company Name *
VAT / Registration No. *
First Name *
Last Name *
Address *
City *
Mobile *
Phone *
Email *
Password *
Retype Password *
Website
Logo
Description
License No *

Our Partners

Alb - Trans sh.p.k Skenderbeu shpk ARDITI TOURS Arjani shpk AlbaTrans KOMATAS TOURS Express Tours Artani Travel Kei Reisen MABA Viaggi Meti Comerc Albmania Group Osumi Travel Rex Tours Travel Agency shpk Tirana Metropol

Hotel Booking

Booking.com

Get the latest news from OBT

Subscribe to our newsletter for travel tips and tools to help you travel smarter and cheaper from and to Albania