Agimi Travel
Agimi Travel eshte nje nga kompanite me te kerkuara ne vend per kryerjen e transportit te rregullt nderkombetar. Aktualisht, ne ofrojme sherbime te transportit te udhetareve nga Shqiperia ne Itali, nga Shqiperia ne Gjermani dhe anasjelltas.
Contact person Agim Mucaj
Mobile 1 +355 69 92 07 344
Mobile 2 +355 69 92 07 340
Address Terminali Autobusave, L. Sheqi Madh, Rr. Murialdo

Special operators

Available Routes

Berlin - Shkoder - Tirane - Fier (Tokesore)
Muriqan
Austria, Slovenia, Bosnia and Herzegovina, Croatia (Hrvatska), Montenegro
Operating Days
Every Sunday
Berlin
Departure: 05:30
Fier
Arrival: 16:15
Fier - Shkoder - Berlin (Tokesore)
Muriqan
Montenegro, Croatia (Hrvatska), Bosnia and Herzegovina, Slovenia, Austria
Operating Days
Every Wednesday
Fier
Departure: 15:00
Berlin
Arrival: 05:00

Our Partners

Agimi Travel Alb - Trans sh.p.k Skenderbeu shpk ARDITI TOURS Arjani shpk Express Tours AlbaTrans KOMATAS TOURS Artani Travel MABA Viaggi Meti Comerc Albmania Group Osumi Travel Rex Tours Travel Agency shpk Tirana Metropol

Hotel Booking

Booking.com

Get the latest news from OBT

Subscribe to our newsletter for travel tips and tools to help you travel smarter and discover the world.