Tirana Metropol
Personi Kontaktit Nasipe Basha
Tel 1 +355692847201
Tel 2 +355693480205
Adresa Bulevardi Zogu I, Mbrapa "International Tirana Hotel"

Operatore Speciale

Available Routes

Shkup - Prishtine - Tirane (Linja 1)
Bus: 53+2
View full route
Prizren
Departure: 16:00
Tirane
Arrival: 19:30
Shkup - Prishtine - Tirane (Linja 2)
Bus: 53+2
View full route
Prizren
Departure: 22:00
Tirane
Arrival: 02:00
Tirane - Prishtine - Peje (Linja 2)
Bus: 53+2
View full route
Tirane
Departure: 15:00
Prizren
Arrival: 18:00
Tirane - Prishtine - Shkup (Linja 1)
Bus: 53+2
View full route
Tirane
Departure: 06:00
Prizren
Arrival: 9:00
Booking.com

Ne bashkepunojme me operatoret me te medhenj dhe te rendesishem te Shqiperise

Tirana Metropol Skenderbeu shpk

Te Rejat e Fundit nga Sistemi

Abonohuni ne sistemin tone te njoftimeve per tu informuar per te rejat dhe ofertat e fundit.