Prishtine - Prizren - Tirane

Ditet e Udhetimit
Cdo dite
Prishtine
Nisja: 06:00
Tirana
Mberritja: 10:00

Linje e ofruar nga Kabashi Tours nga Prishtine ne Tirana Cdo dite, me kalim nga pika kufitare Morine

Itinerari Linjes
Prishtine
Stacioni Autobusave, 06:00
Prizren
Stacioni Autobusave, 07:30
Morine
Dogana, 08:05
Tirana
Terminali Lindor Interurban dhe Nderkombetar i Autobusave (TEG),
Loading...

Operatoret Aktiv ne Sistem

Albani Tours Skenderbeu shpk Arbeni Tours ARDITI TOURS autrobus.al shpk Artani Travel Ido Tours doel Pistoia Viaggi Kabashi Tours Kei Reisen M&B Travel Meti Comerc Nela Travel & Tours

Rezervo Hotel Tani

Booking.com

Te Rejat e Fundit nga Sistemi

Abonohuni ne sistemin tone te njoftimeve qe te informoheni ne kohe reale per gjithe te rejat tona.