Osumi Travel
Personi Kontaktit Ali Dyrmishi
Tel 1 +355696444994
Tel 2 +355696535402
Adresa Terminali Nderkombetar i Autobusave, Rr. Dritan Hoxha, Prane Pallatit te Sportit

Operatore Speciale

Available Routes

Tirane - Dortmund (Tokesore)
Bus: 49+2
View full route
Tirane
Departure: 07:00
Mynih
Arrival: 07:00
Booking.com

Ne bashkepunojme me operatoret me te medhenj dhe te rendesishem te Shqiperise

Tirana Metropol Skenderbeu shpk

Te Rejat e Fundit nga Sistemi

Abonohuni ne sistemin tone te njoftimeve per tu informuar per te rejat dhe ofertat e fundit.