KOMATAS TOURS
Personi Kontaktit JORGO KOMATA
Tel 1 0684076607
Tel 2 0697949585
Adresa Bulevardi Zogu i I-re Nr 39

Operatore Speciale

Available Routes

TIRANE - HANNOVER
Bus: 49+2
View full route
Tirane
Departure: 07:00
Mynih
Arrival: 3:50
Booking.com

Ne bashkepunojme me operatoret me te medhenj dhe te rendesishem te Shqiperise

Tirana Metropol Skenderbeu shpk

Te Rejat e Fundit nga Sistemi

Abonohuni ne sistemin tone te njoftimeve per tu informuar per te rejat dhe ofertat e fundit.