Express Tours
Personi Kontaktit Esmerald Topalli
Tel 1 +355698980192
Tel 2 +355686175555
Adresa Terminali Nderkombetar i Autobusave, Zyra Nr, 8

Operatore Speciale

Available Routes

Tirane - Sofie
Bus: 33+2
View full route
Tirane
Departure: 18:30
Sofie
Arrival: 6:00
Booking.com

Ne bashkepunojme me operatoret me te medhenj dhe te rendesishem te Shqiperise

Skenderbeu shpk Tirana Metropol

Te Rejat e Fundit nga Sistemi

Abonohuni ne sistemin tone te njoftimeve per tu informuar per te rejat dhe ofertat e fundit.