AlbaTrans
Personi Kontaktit Albana Vrapi
Tel 1 +355684060001
Adresa Blv. Zogu I, Prane Ministrise se Drejtesise

Operatore Speciale

Available Routes

Shkoder - Kapshtice - Selanik (Linja 1)
Bus: 49+2
View full route
Shkoder
Departure: 02:00
Veria
Arrival: 14:30
Shkoder - Kapshtice - Selanik (Linja 2)
Bus: 49+2
View full route
Tirane
Departure: 08:15
Veria
Arrival:
Shkoder - Tirane - KAKAVIJE - Athine (Linja 1)
Bus: 49+2
View full route
Shkoder
Departure: 12:00
Janina
Arrival:
Shkoder - Tirane - Kapshtice - Volos
Bus: 49+2
View full route
Shkoder
Departure: 02:00
Kostur
Arrival:
Tirane - Kakavije - Krete
Bus: 49+2
View full route
Tirane
Departure: 04:00
Iraklio
Arrival:
Tirane - Kakavije - Pire (HER)
Bus: 49+2
View full route
Tirane
Departure: 04:00
Janina
Arrival:
Booking.com

Ne bashkepunojme me operatoret me te medhenj dhe te rendesishem te Shqiperise

Tirana Metropol Skenderbeu shpk

Te Rejat e Fundit nga Sistemi

Abonohuni ne sistemin tone te njoftimeve per tu informuar per te rejat dhe ofertat e fundit.