Alb - Trans sh.p.k
Personi Kontaktit Altin Nuri
Tel 1 +355 69 4004075
Adresa Bulevardi: Zogu I

Operatore Speciale

Available Routes

Tirane - Kakavije - Athine (Linja Dreke)
Bus: 49+2
View full route
Tirane
Departure: 15:30
Janina
Arrival:
Booking.com

Ne bashkepunojme me operatoret me te medhenj dhe te rendesishem te Shqiperise

Tirana Metropol Skenderbeu shpk

Te Rejat e Fundit nga Sistemi

Abonohuni ne sistemin tone te njoftimeve per tu informuar per te rejat dhe ofertat e fundit.