Prishtine - Prizren - Tirane (22:00)

Ditet e Udhetimit
Cdo dite
Prishtine
Nisja: 22:00
Tirana
Mberritja: 02:15

Linje e ofruar nga Albani Tours nga Prishtine ne Tirana Cdo dite, me kalim nga pika kufitare Vermice

Itinerari Linjes
Prishtine
Central Bus Station, 22:00
Prizren
Vrini Market, 23:30
Vermice
Dogana / Border, 23:50
Tirana
Terminali Lindor Interurban dhe Nderkombetar i Autobusave (TEG),
Loading...

Operatoret Aktiv ne Sistem

Albani Tours Skenderbeu shpk Arbeni Tours ARDITI TOURS Magus Group Albania Artani Travel Ido Tours doel Pistoia Viaggi Kabashi Tours Kei Reisen M&B Travel Meti Comerc Nela Travel & Tours

Rezervo Hotel Tani

Booking.com

Te Rejat e Fundit nga Sistemi

Abonohuni ne sistemin tone te njoftimeve qe te informoheni ne kohe reale per gjithe te rejat tona.