Prishtine - Prizren - Tirane (12:30)

Ditet e Udhetimit
Cdo dite
Prishtine
Nisja: 12:30
Tirana
Mberritja: 16:30

Linje e ofruar nga Albani Tours nga Prishtine ne Tirana Cdo dite, me kalim nga pika kufitare Vermice

Itinerari Linjes
Prishtine
Central Bus Station, 12:30
Prizren
Vrini Market, 13:30
Vermice
Dogana / Border, 14:00
Tirana
Terminali Lindor Interurban dhe Nderkombetar i Autobusave (TEG),
Loading...

Operatoret Aktiv ne Sistem

Albani Tours Skenderbeu shpk Arbeni Tours ARDITI TOURS Magus Group Albania Artani Travel Ido Tours doel Pistoia Viaggi Kabashi Tours Kei Reisen M&B Travel Meti Comerc Nela Travel & Tours

Rezervo Hotel Tani

Booking.com

Te Rejat e Fundit nga Sistemi

Abonohuni ne sistemin tone te njoftimeve qe te informoheni ne kohe reale per gjithe te rejat tona.