Agimi Travel
Agimi Travel eshte nje nga kompanite me te kerkuara ne vend per kryerjen e transportit te rregullt nderkombetar. Aktualisht, ne ofrojme sherbime te transportit te udhetareve nga Shqiperia ne Itali, nga Shqiperia ne Gjermani dhe anasjelltas.
Personi Kontaktit Agim Mucaj
Tel 1 +355 69 92 07 344
Tel 2 +355 69 92 07 340
Adresa Terminali Autobusave, L. Sheqi Madh, Rr. Murialdo

Operatore Speciale

Linjat e Ofruara

Berlin - Shkoder - Tirane - Fier (Tokesore)
Muriqan
Austria, Slovenia, Bosnia and Herzegovina, Croatia (Hrvatska), Montenegro
Ditet e Udhetimit
Cdo Te Djele
Berlin
Nisja: 05:30
Fier
Mberritja: 16:15
Fier - Shkoder - Berlin (Tokesore)
Muriqan
Montenegro, Croatia (Hrvatska), Bosnia and Herzegovina, Slovenia, Austria
Ditet e Udhetimit
Cdo Te Merkure
Fier
Nisja: 15:00
Berlin
Mberritja: 05:00

Operatoret me te Cilet Bashkepunojme

Agimi Travel Alb - Trans sh.p.k Skenderbeu shpk ARDITI TOURS Arjani shpk Express Tours AlbaTrans KOMATAS TOURS Artani Travel MABA Viaggi Meti Comerc Albmania Group Osumi Travel Rex Tours Travel Agency shpk Tirana Metropol

Rezervo Hotel Tani

Booking.com

Te Rejat e Fundit nga Sistemi

Abonohuni ne sistemin tone te njoftimeve per tu informuar per te rejat dhe ofertat e fundit.